KVM bestuur onderhandelt met Sporting West

Truyens Himke
| 0 reacties
KVM bestuur onderhandelt met Sporting West
Foto: © SC

Wat de supporters van KV Mechelen reeds lange tijd moeten ondergaan, wordt door Sporting West evenwel zwaar misbruikt. De West-Vlamingen vragen maar liefst € 15,00 voor een ticket op de bezoekers tribune, ronduit schandalig voor een staanplaats.
 
Als KV Mechelen op bezoek komt gaan de prijzen van tickets de hoogte in. Elke Malinwa supporter is hier van op de hoogte, maar staat machteloos. Wie zijn team wil zien moet dokken, daar is geen weg buiten. De prijzen die worden gevraagd zijn schandalig en soms hoger dan voor een eerste klasse wedstrijd.
De Belgische voetbalbond staat toe dat tot maximaal vijf maal per seizoen de ticket prijzen worden verhoogd. Iedereen die een beetje kan tellen weet dat KV Mechelen zonder meer bij elke ploeg hier de dupe van is. De Manenblussers brengen immers telkens opnieuw hun supportersschaar mee.
 
Maar dit maal is het wel erg met de haren getrokken, Sporting West waar Malinwa volgend weekend te gast is vraagt maar liefst € 15,00 voor een ticket. Met het ticket kan je zowel gaan zitten als gaan staan. En dan zeggen dat voetbal een volkse sport moet zijn. Ook het bestuur van de geelrode Mechelaars vond dit en besliste om te vragen aan het bestuur van Sporting West om de prijzen te laten zakken. Mechelaars die staand willen gaan zien moeten nog even wachten om een ticket te kopen. Zitplaatsen zijn reeds te verkrijgen op het secretariaat van KVM.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties