Kunnen topploegen bevestigen?

Truyens Himke
| 0 reacties
Kunnen topploegen bevestigen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Al meerdere keren konden we merken dat de topploegen uit derde A goede met slechte wedstrijden afwisselen. Vorig weekend won uitgezonderd van Torhout de gehele top vijf hun wedstrijd, afwachten wat het deze week wordt.
 
Torhout en Cappellen bijten de spits af, beiden hebben geen gemakkelijke opdracht tegen respectievelijk FCN Sint-Niklaas en Maldegem. Maldegem is reeds lange tijd op zoek naar zijn goede vorm van enkele weken geleden en Sint-Niklaas zoekt opnieuw naar de aansluiting bij de top. Het zijn alvast twee mooie affiches.
En ook Turnhout speelt reeds zaterdagavond in eigen huis tegen Waregem, niets speciaals? Toch wel voor het eerst in de geschiedenis van de Binken wordt er thuis bij kunstlicht gevoetbalt. Deze match is de eerste in het splinter nieuwe stadion.
De vierde wedstrijd van zaterdag avond is RC Mechelen – Evergem. Voor RCM het moment om de wedstrijd van vorig weekend zo snel mogelijk te doen vergeten. Of kan Evergem het zelfde spektakel brengen dan Lyra?
 
Op zondag speelt uit de top vijf nog KV Mechelen op het veld van Sporting West en Denderhoutem op het veld van Wevelgem.
Verder staan er nog Bornem – Lyra en Wetteren – Denderleeuw op het menu.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties