Voets nieuwe veldtrainer STVV

Voets nieuwe veldtrainer STVV
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Sint Truiden heeft een nieuwe veldtrainer. Ex-speler Peter Voets werd gisteren voorgesteld als nieuwe veldtrainer. Jules Knaepen en Thomas Caers wezen eerder het aanbod van STVV af.

Na het ontslag van Marc Wilmots moesten de Limburgers op zoek naar een nieuwe veldtrainer. Knaepen weigerde omdat hij opnieuw begonnen is in het onderwijs, Caers deed hetzelfde om privé-redenen. Voets hapte met veel plezier toe. "Ik ben een tevreden man. Dat ik slechts derde keuze ben, is geen probleem. Ik ben al blij dat ze aan mij gedacht hebben".

Voets was elf jaar lang de vaste rechtsachter van STVV. Hij stond bekend als een harde verdediger en vechter, die voor iedere bal ging. Vorige zomer hing de speler de schoenen aan de haak. "We wilden iemand die de Truiense mentaliteit vertegenwoordigt", zegt Mangelschots. "Met Peter Voets hebben we die gevonden".

"De komende weken gaan we op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer", zegt Guy Mangelschots. "Het profiel ligt vast: hij moet passen in de Truiense mentaliteit, aandacht voor de jeugd hebben, openstaan voor het commerciële en oog hebben voor het familiale en gemoedelijke karakter van onze club. Om die man te vinden gaan we in België rondkijken".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties