Analyse Lichtaart onderuit tegen Tub. Borgerhout

Steven Bologne
| 0 reacties
Lichtaart onderuit tegen Tub. Borgerhout
Foto: © SC

Leider Lichtaart verloor opvallend van de op twee na laatste Tubantia Borgerhout.  De leider mag zijn leidersplaats wel behouden want achtervolger Katelijne verloor ook.

Lichtaart - Borgerhout       1-2

Een duel waar het alles of niets was bij Borgerhout, verlies zou een zeer slechte zaak zijn geweest. Maar de jongens uit het Rivierenhof hebben dit weekend zowaar gestunt. Op het veld van de leider werd een 1-2 overwinning geboekt. Dat doet de hoop weer oplaaien in Deurne waar men alles op alles zet om in eerste provinciale te blijven. De leider blijft o pde eerste plaats, want achtervolger Katelijne liet in eigen huis ook een steek vallen.

Katelijne - Wuustwezel   0-2

Met het oog op rechtstreekse promotie mocht er van grijze muis Wuustwezel niet verloren worden. Dat gebeurde echter wel. Wuustwezel dat in de grijze middenmoot speelt, won op het veld van Katelijne met 0-2 cijfers. Met het verlies van de leider blijft de schade beperkt en blijft de kloof 3 punten. Wuustwezel doet een goede zaak en klimt stilaan weg uit de degradatiezone.

Edegem - Duffel  0-2

Duffel is de enige uit de top 3 die zijn partij winnend kon afsluiten. Dit weekend hebben de Duffelaars alvast een moeilijke klip omzeild. Edegem dat welliswaar slechts 11e staat, is en blijft een moeilijke verplaatsing. Doch heeft Duffel het voor elkaar gekregen en komt hierdoor dichter bij de top twee al zullen ze wellicht meer belang hechten aan de derde en tevens laatste periodetitel.

Uitslagen:      
                      
Vorselaar - Tielen 2-2
Katelijne - Wuustwezel  0-2
Edegem - Duffel  0-2      
Arendonk - St-Lenaarts  1-0
W.Dessel - Schoten 3-1
Ternesse - Lille 4-3
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties