CSKA Moskou biedt Nihat monstercontract

Mathias Dumarey
| 0 reacties
CSKA Moskou biedt Nihat monstercontract
Foto: © SC

De Turkse spits Nihat Kahveçi staat dicht bij een overgang naar CSKA Moskou. Hij werd al enkele keren in verband gebracht met de Russische club, maar volgens de Spaanse krant Marca heeft de Russische club Real Sociedad, de huidige club van Nihat, een niet te weigeren aanbod gedaan.

CSKA Moskou, dat banden heeft met Roman Abramovitsj van Chelsea, biedt de Turk een salaris van 10,5 miljoen euro gespreid over vier jaar, de duur van het contract. De voorzitter van CSKA is al even ambitieus als zijn vriend Abramovitsj en wil ook Europa gaan veroveren door veel spelers voor veel geld te kopen.

Onlangs was er ook nog sprake dat Chelsea Nihat zou overnemen waarbij hij, niet toevallig, eerst een jaar verhuurd zou worden aan CSKA Moskou. Het contract van Nihat bij Real Sociedad loopt af in 2006 en als de club uit San Sebastian nog wat geld wil vangen voor zijn goudhaantje, zal het eind dit seizoen moeten gebeuren.

De voorzitter van Real Sociedad, José Luis Astiazaran, liet al weten dat hij Nihat laat vertrekken voor tien miljoen euro. Naast CSKA Moskou zijn ook Villarreal en Deportivo La Coruña geïnteresseerd in de Turkse international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties