Supporter krijgt klop van de arbiter

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Supporter krijgt klop van de arbiter
Foto: © SC

Het zat er weer eens bovenarms op in Brazilië. Scheidsrechter Luiz Carlos Silva liet zich niet intimideren en deelde een lastige supporter een paar rake klappen uit.

Silva leidde afgelopen weekend América tegen Atletico Mineiro, een derby in Belo Horizonte. América was goed op weg die derby te winnen. Er waren ook al drie rode kaarten gevallen. Plots in de slotfase van de partij kwam een supporter van Atletico Mineiro het veld opgelopen. Die supporter stormde op Silva af omdat volgens hem enkele discutabele beslissingen van de referee aan de basis lagen van de nederlaag.

Maar de man in het zwart reageerde prompt en trakteerde zijn belager op enkele rake trappen en klappen. Luiz zei na de wedstrijd dat hij zich niet voor schut laat zetten en dat het geen goede indruk zou gemaakt hebben weg te lopen terwijl zijn kinderen naar de wedstrijd op televisie zaten te kijken. Bovendien had zijn reactie 'economische' redenen. Hij is namelijk een kleine zelfstandige en als die supporter hem ineen had geslagen, kon hij misschien een tijd niet werken, terwijl de arme man vijf kinderen moet onderhouden.

Atletico heeft na afloop protest ingediend tegen de scheidsrechter. Aanvaller Euller vond dat de man absoluut niet goed gefloten had, maar hij werd dan ook met rood van het veld gestuurd.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties