Korte reactie van Peytier, Peeters en Ribus

Truyens Himke
| 0 reacties
Korte reactie van Peytier, Peeters en Ribus
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Tussen het feesten door is er toch nog even tijd voor een korte reactie. Voetbalkrant.com sprak met Steven Ribus, Geoffrey Peytier en Tom Peeters, drie spelers die Malinwa gedurende 79 minuten hielpen aan de titel “ploeg van’t stad”.
 
Geoffrey Peytier: “Op dit moment beleven we momenten van een kampioenschap, maar de realiteit staat voor de deur. We moeten verder, volgende week is er thuis Bornem ook een wedstrijd die gewonnen moet worden. Het zijn dan wel geen derby’s, maar op het einde van het seizoen wegen ze even zwaar door. Winnen is de boodschap, maar nu eerst en voor een goeie pint drinken.”
 
Steven Ribus: “Deze wedstrijden winnen zijn onbeschrijfelijk, het is onwaarschijnlijk. Spijtig dat het zo moet eindigen, met rellen. Nadat we de 0-2 maken wordt de wedstrijd stil gelegd. Dit is nooit plezant, maar het gebeurt. Nu verder met de titelstrijd.”
 
Tom Peeters: “Net als voor Steven en Geoffrey is ook voor mij dit moment een unieke belevenis. Winnen tegen Racing is gewoon prachtig. Dat de rellen reeds voor het tweede doelpunt van start zijn gegaan verneem ik nu net, eigenlijk wel spijtig dat het zo moet eindigen. Maar voor ons is het belangrijkste dat we drie punten hebben, Cappellen gelijk speelt en wij dus eerste staan. Het kampioenschap barst nu los en wij willen er staan.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties