Chelsea ontkent interesse in Rio Ferdinand

Tom Ceusters
| 0 reacties
Chelsea ontkent interesse in Rio Ferdinand
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beroering afgelopen weekend: Peter Kenyon werd in het gezelschap van Ferdinand en z’n manager opgemerkt in een Londens restaurant. Onmiddellijk ontstonden de te verwachten geruchten: Abramovitsj en de zijnen zouden uit zijn op een transfer van de Engelse verdediger.

Kenyon, in het pre-Abramovitsj tijdperk nog in dienst bij de concurrent uit Manchester, ontkent de roddels nu met klem. "Wij zijn niet geïnteresseerd in een transfer van Ferdinand. De ontmoeting met Rio gebeurde louter toevallig", zo wist de Chelsea-directeur te melden. "Terwijl ik met zijn raadsman dineerde, dook Rio onverwacht op om wat paperassen te regelen. Meer is er niet aan de hand, en dat weten ze bij Manchester ook. Wie anders durft te beweren, mag zich voorbereiden op gerechtelijke stappen!", besloot Kenyon.

De felle reactie van Chelsea is makkelijk te verklaren. Deze hele heisa komt immers op een ongelegen moment voor de Londense clubs: de Premier League is al bezig met een onderzoek naar het mogelijke illegale benaderen van Arsenal-speler Ashley Cole door Chelsea eerder dit jaar. De resultaten van dat onderzoek zullen eerstdaags bekendgemaakt worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties