Kan Sparta nog winnen?

J. S.
| 0 reacties
Kan Sparta nog winnen?
Foto: © SC

Twee weken geleden zag alles er nog heel rooskleurig uit voor Sparta, de Rotterdammers stonden vier punten voor op eerste achtervolger Heracles en niets leek de ploeg nog van de titel te kunnen houden. Twee weken later is de situatie helemaal gekeerd. Heracles haalde een zes op zes, terwijl Sparta het moest doen met een één op zes. 

Vanavond krijgt Sparta AGOVV op bezoek, de Apeldoorners wonnen afgelopen dinsdag verrassend tegen VVV. Op verplaatsing is de ploeg echter een stuk zwakker, hier behaalde het maar twee overwinningen, terwijl er thuis reeds twaalf keer gewonnen werd! 

Heracles gaat op bezoek bij FC Eindhoven. Heracles heeft het voor het eerst sinds lang weer in eigen hand en het wordt afwachten of dit ook nog het geval is na deze speeldag. Normaal gezien zou Eindhoven geen probleem mogen vormen, maar het belooft geen simpele wedstrijd te worden.

In Venlo wordt de Limburgse derby afgewerkt tussen VVV en Fortuna Sittard. Het verschil tussen beide ploegen is echter heel erg groot en het is niet waarschijnlijk dat de bezoekers een punt of zelfs een overwinning kunnen meenemen uit het noorden van Limburg. 

Dit is het volledige programma voor vanavond:

MVV - Helmond Sport
VVV-Venlo - Fortuna Sittard
FC Eindhoven - Heracles Almelo
Sparta - AGOVV
Top Oss - Excelsior 
FC Volendam - Emmen
BV Veendam - Telstar
Haarlem - FC Dordrecht

Zondagmiddag gaat FC Zwolle op bezoek bij Go Ahead.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties