Laatste speeldag in 1e prov. Antwerpen

Steven Bologne
| 0 reacties
Laatste speeldag in 1e prov. Antwerpen
Foto: © SC

We zitten al aan de laatste speeldag in 1e provinciale Antwerpen, het gaat snel. Lichtaart behaalde vorig weekend de titel en gaat rechtstreeks over naar bevordering. Schoten, Katelijne en Wuustwezel gaan naar de eindronde. Sint-Lenaerts en Duffel strijden op de laatste speeldag nog om het laatste eindrondeticket.

De laatste speeldag zal voor vele clubs een einde seizoenswedstrijd zijn, er staat immers nog bitter weinig op het spel. Alleen onderin zullen de clubs moeten vechten voor hun leven. Alleen Duffel en Sint-Lenaerts zullen zondagmiddag nog tot het uiterste moeten gaan om zekerheid te verwerven over de eindronde. Beide ploegen staan met het gelijk aantal punten netjes naast elkaar, indien beide clubs niets laten liggen dient er een testwedstrijd te komen.

Wuustwezel heeft er een sterke reeks opzitten en zal om de eindronde optimaal te kunnen voorbereiden deze week slechts twee keer trainen. Zo kunnen de geblesseerden beetje bij beetje gerecupereerd worden. Dit weekend moet Wuustwezel de wei in tegen Lille. Lille is reeds veroordeelt en de vraag is of ze dan nog voldoende gemotiveerd zijn om Wuustwezel iets in de weg te kunnen leggen zondag.

Tubantia Borgerhout heeft nog een kansje om in provinciale te blijven, maar dan moet het dit weekend meeval hebben met enkele uitslagen. De ploeg uit het rivierenhof speelt zelf niet omwille van het faillisement van Waaslandia eerder dit seizoen. 

Programma:
                          
Vorselaar - Edegem             zon 15u00
Arendonk - Nieuwmoer
W.Dessel - Katelijne
Schoten - Ternesse
Duffel - Tielen
Wuustwezel - Lille
St-Lenaarts - Lichtaart
Borgerhout is vrij
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties