Bellamy vernedert Shearer

Kristof Blomme
| 0 reacties
Bellamy vernedert Shearer
Foto: © SC

Na de verloren halve finale van Newcastle in de FA cup kreeg Alan Shearer een SMS van Bellamy. Nu wordt een terugkeer naar de Engelsen onbespreekbaar.

Newcastle kreeg een zware tik van Manchester United in de halve finale van de FA cup, 1-4. Na deze nederlaag kreeg Alan Shearer een SMS van Craig Bellamy. De Welshman liet daarin doodleuk weten dat de tijd van Shearer voorbij was. Ook zei Bellamy dat de Engelsman niet kan lopen en dat hij zelf zou terugkeren uit Schotland om de plaats van Shearer in te nemen. Hierdoor is een terugkeer van Bellamy naar Newcastle wel heel twijfelachtig geworden. Shearer is in Newcastle namelijk een God. 

De spits van Newcastle zond hierop woedend een bericht dat niks aan de verbeelding overlaat terug. Hij zou de kop van de romp van Bellamy slaan als hij ooit nog een voet in Newcastle durft te zetten. 

Bellamy was uitgeleend door de Engelsen aan Celtic na een onenigheid tussen de spits en manager Souness. Voordien kwam de aanvaller al uit voor Norwich en Coventry. Als hij niet terug mag komen naar Newcastle zal de aanvaller het niet aan z'n hart laten komen. Er is interesse van verschillende clubs voor hem.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties