KVSK Utd en VK steunen Jan Plessers

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
KVSK Utd en VK steunen Jan Plessers
Foto: © SC

Afgelopen week werd KVSK United opgeschrikt door verschrikkelijk nieuws. De 20-jarige Jan Plessers werd getroffen door de ongeneeslijke spierziekte A.L.S.

A.L.S. legt de spierfuncties binnen enkele jaren volledig stil, waardoor verder leven onmogelijk is. Totnogtoe vond nog geen enkele dokter een echte remedie tegen de ziekte. Enkel in China beweren medici de ziekte te kunnen bestrijden. Daarom besloot de familie van Jan om naar het Oosten af te zakken, waar hij een experimentele behandeling zal krijgen.

Maar daarvoor is geld nodig natuurlijk. KVSK United en haar supporters besloten daarom een grote inzamelactie te houden. Zo verzamelden de spelers van de Limburgse club maar liefst 5300 euro. Daarnaast zal de club in augustus ook een benefietwedstrijd organiseren, waarvan de opbrengst uiteraard naar Jan gaat.

Ook de supporterclubs schieten in actie. De Green Lions, Heuvelhof, North Side United en Groen-Wit United zullen aankomende zondag een tombola organiseren. Op de bussen en in het stadion zullen lotjes verkocht worden. Die gaan van de hand voor 2 euro per stuk.

Uiteraard steekt ook Voetbalkrant.com een handje toe. Op onze speciale gelegenheidssite www.steunjan.be kan je alles vinden over onze acties. Zo organiseren we onder meer een veiling ten voordele van Jan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties