Roda bereikt overeenkomst met Stevens

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Roda bereikt overeenkomst met Stevens
Foto: © SC

Huub Stevens is met ingang van het komende seizoen hoofdtrainer van Roda JC. Diverse media meldden de terugkeer van 51-jarige trainer al enkele weken geleden, maar de club bevestigde de berichten immers nog niet. In het AD liet technisch bestuurslid Nol Hendriks echter ontvallen: "Met Huub zijn we eruit."

"Hij wil heel graag naar ons toekomen. We hopen deze week een contract te kunnen tekenen." Stevens is momenteel nog actief bij 1. FC Köln, dat op het punt staat te promoveren naar de Bundesliga. De Limburger heeft er echter een aflopend contract met een optie tot verlenging bij promotie. Maar Stevens kwam eerder al met Köln tot een akkoord om die optie niet te lichten zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn gezin. Bij Roda gaan ze er dan ook vanuit dat ze geen transfersom moeten betalen. 

Stevens was tussen maart 1993 en oktober 1996 al eens drie jaar werkzaam als trainer in Kerkrade. In 1995 loodste hij Roda naar de tweede plaats in de Eredivisie. Ruim een jaar later vertrok Stevens naar Schalke 04. Daar veroverde hij in datzelfde seizoen de Europese beker. Na zes jaar in Gelsenkirchen werkte Stevens nog bij Hertha BSC voor hij naar Köln trok.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties