Fans Atlético bestormen het veld

Kristof Blomme
| 0 reacties
Fans Atlético bestormen het veld
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supporters van Atlético Madrid zijn niet tevreden met de resultaten dit seizoen. Donderdagochtend bestormden enkele Spanjaarden tijdens de training het veld.

Donderdag werd de training bij de tweede ploeg uit Madrid verstoord door enkele heethoofden. De supporters pikken de slechte resultaten dit seizoen niet meer. Dat ze een hek moesten slopen om op het terrein te komen kon hen niet deren. Eens op het veld scholden ze de spelers de huid vol. Ze konden niet tot rede gebracht worden. Uiteindelijk kwam de Guardia Civil eraan te pas om de spelers te ontzetten. De training werd niet meer hervat. 

Atlético wist in de laatste zes wedstrijden niet één keer te winnen. Hierdoor belandden ze op de 11e plaats. Dit betekent dus geen Europees ticket voor volgend seizoen. Tot overmaat van ramp gingen ze er in de halve finale van de Copa del Rey uit tegen Osasuna. Zondag lieten vele supporters ook al hun ongenoegen zien in het duel met Betis. Er kwamen slechts 15.000 toeschouwers opdagen. In normale omstandigheden zijn er 50.000 fans. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties