Hamburg bevestigt bod op Van Buyten

K M
| 0 reacties
Hamburg bevestigt bod op Van Buyten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerder vandaag meldde Voetbalkrant.com u al dat Newcastle United interesse heeft in Daniël Van Buyten. Vandaag bevestigde zijn club Hamburg dat het een bod heeft gekregen van de Magpies. Van Buyten zelf wist dan weer te vertellen dat hij al met manager Graeme Souness had gesproken.

Hamburg bevestigde vandaag dat Newcastle een bod van 5 miljoen euro heeft uitgebracht op hun kapitein. Waarschijnlijk zal dat bedrag nog wat stijgen als er een opbodspel komt met die andere geïnteresseerde, Werder Bremen.

Van Buyten sprak ook al met manager Souness. Die wist hem te vertellen dat hij vijf à zes nieuwe spelers wil aantrekken omdat Newcastle volgend seizoen kwalificatie voor de Champions League wil afdwingen. Van Buyten zou centraal in de verdediging een koppel moeten vormen met de Fransman Jean-Alain Boumsong.

Van Buyten is gecharmeerd en zou Newcastle verkiezen boven Werder Bremen als hij Hamburg zou willen verlaten. De Rode Duivel gaf eerder al aan dat hij terug in de Champions League wil spelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties