Spelers Lyon gegeerd

Spelers Lyon gegeerd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea zou heel graag Michael Essien overnemen van Olympique Lyon. De speler zelf heeft laten weten dat hij graag voor de Londenaars zou spelen volgend seizoen.

Lyon speelde een schitterend seizoen. De titel werd gepakt en bovendien haalden ze de kwartfinale van de Champions League. Hierdoor zijn heel wat spelers gegeerd door andere clubs. Chelsea zou graag middenvelder Essien overnemen. Voorzitter Aulas had nochtans laten verstaan dat enkel Govou de club mocht verlaten. Essien zelf heeft nu laten weten graag te willen vertrekken naar Chelsea. Hierdoor wordt de druk op de voorzitter groter om een bod van de Engelsen te aanvaarden. Ook Mahamadou Diarra en Florent Malouda werden al met de ploeg van Mourinho in verband gebracht.

Ook Nilmar zou de club wel eens kunnen verlaten. Hij wil terug naar z'n geboorteland om meer kans te maken op een selectie voor de nationale ploeg. Voor hij naar Lyon kwam werd hij al enkele keren opgeroepen voor Brazilië. Sinds hij in Frankrijk zit echter niet meer. De 20-jarige aanvaller had al een gesprek met Botafogo.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties