Gaspar wil Ajaccio verlaten

K M
| 0 reacties
Gaspar wil Ajaccio verlaten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Gaspar heeft het bestuur van Ajaccio laten weten dat hij volgend seizoen niet voor de club wil spelen ondanks het feit dat hij nog een contract voor één jaar heeft. Na één jaar wil de Portugees de club al terug verlaten.

De 30-jarige Gaspar tekende vorige zomer een contract voor twee jaar bij Ajaccio. Volgend jaar wil hij er niet meer spelen wegens familiale redenen. "Desnoods voetbal ik een jaar niet, maar ik speel volgend seizoen niet voor Ajaccio", aldus Gaspar.

"Ik verloor teveel tijd met het heen en weer reizen. Soms moest ik in de luchthaven drie tot vier uur wachten op een vliegtuig wat bijna ondoenbaar is met jonge kinderen. Ik heb mijn probleem aan het bestuur uitgelegd en zij begrepen het", vervolgde de verdediger.

Gaspar is zeer gewild in zijn vaderland Portugal. De vormalige speler van Porto heeft al enkele aanbiedingen ontvangen. "Ik heb inderdaad aanbiedingen gehad, maar dat is niet de reden waarom ik weg wil. De Ligue 1 is immers een zeer attractieve competitie", zei Gaspar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties