Portsmouth-coach gedaagd

Portsmouth-coach gedaagd
Foto: © SC

Portsmouth-coach Alain Perrin is door zijn ex-club Troyes voor de rechtbank gedaagd. De club beweert dat het nog 1,115 miljoen euro tegoed heeft van zijn voormalige trainer.

In november 2001 tekende Perrin een contractverlenging bij Troyes. Het contract dat liep tot medio 2005 had een clausule waarin stond dat Perrin iets meer dan 28.000 euro per maand moest betalen als hij vroeger vertrok. In de zomer van 2002 tekende hij een contract bij Marseille.

In diezelfde zomer nam Marseille middenvelder Fabio Celestini over van Troyes voor drie miljoen euro. Zowel Perrin als voormalig voorzitter van Marseille, Christophe Bouchet, beweren dat ze een mondeling akkoord hadden met de toenmalige voorzitter van Troyes dat met deze transfer het geld die Perrin de club nog moest, zou kwijtgescholden worden.

Huidig voorzitter Thierry Gomez twijfelt er echter aan of deze overeenkomst legaal is en sleept Perrin voor de rechtbank. Troyes promoveerde dit seizoen naar de Ligue 1, maar verkeert in financiële moeilijkheden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties