Rupel Boom stelt versterkingen voor

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Rupel Boom stelt versterkingen voor
Foto: © SC

Rupel Boom brandt van ambitie. De fusieclub promoveerde dit jaar na amper één seizoen vierde klasse naar de derde afdeling, meteen de vierde promotie in niet minder dan zeven jaar. Volgend jaar wil het koste wat het kost in derde blijven en daarom haalde de club uit de Rupelstreek een hele hoop nieuwe spelers binnen. De zeven aanwinsten werden afgelopen weekend voorgesteld aan het Boomse publiek.

De voorbije weken was Boom erg actief op de transfermarkt. Bij Germinal Beerschot en Lierse haalde het respectievelijk Sebastien Van Reeth en Stephane Rongé weg. Lyra moest Bart Thys afstaan, bij KV Mechelen kocht het Jonas Tanghe. Ook Jan Van Stijvoort en Iliass El Attabi van SC Mechelen spelen straks in het Gemeentelijk Parkstadion. Tenslotte is er ook Nordin Achbari, die gisteren de pers te woord stond. Achbari speelde afgelopen seizoen bij Woluwe en weet dus hoe het er in derde aan toegaat: “Ik meen te mogen zeggen dat ik derde nationale ken. Vandaar dat ik ervan uitga dat we met deze ploeg veel op onze donder gaan krijgen. U vraagt waarom? Heel eenvoudig: omdat er een gebrek is aan een ervaren, doelgerichte spits. Je mag achteraan en op het middenveld nog zo sterk staan, als je niet over een secure afwerker beschikt, ga je meestal de boot in. Dat is de les die ik in derde nationale heb geleerd.”

Ook het Booms technische staf heeft dat begrepen. Trainer
Raoul Peeters liet verstaan nog te zoeken naar een ervaren spits en een middenvelder, die Branko Stojanovic moet vervangen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties