Germinal Beerschot werkt aan versterking

Jan Martynowski
| 0 reacties
Germinal Beerschot werkt aan versterking
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot staat dicht bij een akkoord met Lukasz Sosin. Deze Poolse spits was de afgelopen twee seizoenen topschutter in de Cypriotische competitie. Daarnaast zou er ook een Zimbabwaans international, Chimedza, de rangen komen versterken. 

Sosin werd geboren in 1977, en speelde de voorbije seizoenen voor Apollon Limassol. De kopbalsterke spits scoorde al 70 goals in Cyprus. Eerder was hij actief in Polen, bij subtopper Gornik Zabrze. Sosin is transfervrij, en sloeg een laatste contractaanbieding van Apollon, ter waarde van 180.000 euro, af.

Cephas Chimedza is een Zimbabwaans international, linksback, en geldt als een van de grootste talenten van Zimbabwe. Hij is een vaste waarde in de nationale ploeg en werd al uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de nationale competitie. Daarnaast is hij ook sterk met het hoofd en pikt hij geregeld een doelpunt mee. Zijn contract bij CAPS United loopt af, ook hij kan dus transfervrij tekenen. Eerst wil Germinal Beerschot de linksback wel bezig zien op training, volgende week zakt Chimedza dan ook af naar Antwerpen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties