Antwerp won makkelijk

Antwerp speelde vanavond zijn eerste vriendenschappelijke wedstrijd tegen Zandvliet Sport en won deze gemakkelijk met 0-6.
De Witte, Lavan, Tomsin, Verjans, Willockx en tester Castilho konden voor de eerste keer hun voetbaltalenten tonen aan de talrijk opgekomen supporters. Met een dikke 800 man waren de mannen uit Deurne afgezakt naar het veld van de tweede provincialer.

In de eerste helft was het Chris De Witte die Antwerp steeds naar voor stuurde. Zandvliet kon zich enkel maar concentreren op verdedigen. Na 15 min stond het al 0-2 na kopbaldoelpunten van De Witte en Castilho. Op slag van rust zette Lavan na een corner de 0-3 ruststand op het bord.

Regi Van Acker begon de tweede helft met dezelfde ploeg. Het spelbeeld veranderde na de pauze dan ook niet. Zandvliet probeerde met man en macht te verdedigen.

Na vijf minuten in de tweede helft begon Van Acker dan toch te wisselen. De 6 jeugdspelers van Antwerp kregen allemaal hun kans. Van die 6 spelers was het enkel Kevin Baert die de 90 minuten volmaakte. De Witte, Federow (na een te korte terugspeelbal) en Jansen (in één tijd op de “sloef”) zetten Antwerp op rozen en legde de eindcijfers vast.

Zandvliet kwam in de gehele wedstrijd aan één enkele kans. Jimmy Bruyneels kopte in het slot van de wedstrijd de bal op de dwarsligger.

Opstelling Antwerp:
Willockx, Lavan, Tomsin, Cisse, Van Mieghem, Federow, Baert, Verjans, De Witte, Castilho, Jansen

Vervangingen:
52’ OUT         Verjans                        IN        Van Passel
52’ OUT         Castilho                     IN        Vervecken
52’ OUT         Tomsin                       IN        Govaerts
69’ OUT         De Witte                      IN        Claessens
69’ OUT         Van Mieghem              IN        Schoeters
79’ OUT         Lavan                          IN        Willemssen