Hoefkens is definitief vertrokken

Jan Martynowski
| 0 reacties
Hoefkens is definitief vertrokken
Foto: © SC

De transfer van Carl Hoefkens naar Stoke City is geheel rond. Gisteren kwamen de clubs al tot een akkoord, en nu kwamen ook de international en Stoke City definitief overeen. Hoefkens wordt voor drie jaar een 'potter'.

De Rode Duivel moet nu enkel nog de medische tests ondergaan. Die zal hij waarschijnlijk afnemen in het Duitse Paderborn, waar zijn nieuwe ploeg momenteel op stage is. Slaagt hij, dan zal hij een contract voor drie seizoenen tekenen bij de tweedeklasser.

De club van manager Boskamp is opgetogen met de komst van de centrale verdediger.  "We willen hem zo snel mogelijk medisch kunnen onderzoeken, zodat deze zaak volledig van de baan is."

Ook Hoefkens zelf is in de zevende hemel. "Engeland was altijd mijn droom. En ook Germinal Beerschot doet een goede zaak, als het bedrag dat Boskamp in de media liet vallen klopte (500.000 euro, nvdr). Ooit wil ik dolgraag terugkeren naar het Kiel. In een latere fase van mijn carrière. Mijn paars hart pakt niemand me nog af. Ook in Engeland niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties