Dessel met moeite voorbij provincialer

bernie de vuyst

Dessel Sport had het niet onder de markt tegen provincialer Booischot. De tweedeklasser won wel met 3-0, maar al de treffers vielen pas in de laatste tien minuten.

De eerste helft had weinig om het lijf: er zat geen tempo in de wedstrijd en de kansen waren bijzonder schaars. Bula Bula zorgde voor het enige gevaar gedurende 45 minuten met een poging die net voor de lijn gekeerd werd.

Dessel speelde in de tweede helft met meer pit. Toch bleven doelpunten lange tijd uit. Pas tien minuten voor tijd brak Thijs de ban. Invaller en tester Gomez (ex-Antwerp) besliste vervolgens met twee doelpunten de wedstrijd in de slotfase.