Wordt Kahn opvolger Uli Hoeness?

Kristof Somers
| 0 reacties
Wordt Kahn opvolger Uli Hoeness?
Foto: © SC

Met Ballack, Kahn, Sagnol, Deisler, Hargreaves, Santa Cruz, Scholl, Lizarazu, Jeremies, Zé Roberto en nieuwkomer Karimi lopen bij Bayern München op het einde van het komende seizoen elf contracten af. Bovendien loopt ook de overeenkomst met manager Uli Hoeness zelf op z’n laatste benen.
 
“Mijn contract loopt tot eind 2006 en wat dan gebeurt, weet ik nog niet”, zegt Hoeness in een interview met Welt am Sonntag. De oud-international leeft met de gedachte om in 2007 de taak van Franz Beckenbauer als ‘Präsident’ en voorzitter van de raad van bestuur over te nemen. “Dat zou iets zijn waar ik plezier aan zou kunnen beleven”, vertelt Hoeness nog. Dan moet echter wel Beckenbauer eerst zijn functie bij Bayern opgeven. Verwacht wordt dat Der Kaiser Uefa-president kan worden.
 
Mogelijke opvolger voor Uli Hoeness is huidige keeper Oliver Kahn. Maar de 36-jarige kapitein verklaarde enkele dagen geleden dat hij ook na 2006 nog wil spelen. En na zijn actieve profcarrière wil de doelman eerst een jaar uitkijken naar welke uitdaging hij aangaat binnen zijn Bayern. “Elke mens die zo een lange actieve carrière achter zich heeft, moet eerst een keer zijn gedachten verzetten en nieuwe uitdagingen vinden”, zei Kahn onlangs in een interview.
 
Voor de mannschaft uit München wordt dit een jaar vol sportieve en extra-sportieve uitdagingen. Contractonderhandelingen zullen de Bundesliga, de bekercompetitie en de Champions League doorkruisen voor Bayern.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties