Inter, Udinese en Torino oefenden

Inter, Udinese en Torino oefenden
Foto: © SC

De voorbereiding in Italië op het nieuwe seizoen draait op volle toeren. Zo werkten Inter Milan, Udinese en Torino een oefenwedstrijd af.

Inter gaf Serie C-ploeg Lecco partij en keerde met een 4-0 overwinning terug naar huis. Adriano opende de score vanop de stip na een fout op Obafemi Martins. De Nigeriaanse aanvaller verdubbelde daarna zelf de score na een solo. Ook Ze Maria en Alvaro Recoba wisten gisterenavond de weg naar het doel te vinden. Inter speelt midweeks zijn heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen Shaktar Donetsk.

Ook Udinese komt uit in die derde voorronde en dat tegen Portugees kampioen Sporting Lissabon. Als ultieme voorbereiding op de eerste confrontatie speelde men een oefenwedstrijd tegen Serie C2-ploeg Portosummaga. De 3-0 overwinning kwam er na doelpunten van Vicenzo Iaquinta, Fausto Rossini en Marco Motta.

Torino, dat nog niet weet in welke divisie men volgend seizoen zal spelen, trok naar Griekenland om een oefenpartij af te werken. Apollon Kalamaria werd met 2-1 verslagen. De Granata's kwamen via een own-goal van Petkakis op voorsprong en Pippo Maniero verdubbelde die voorsprong. Parmaxidis kon evenwel de Griekse eer redden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties