Wereldspits naar het Kiel *UPDATE*

Jan Martynowski
| 0 reacties
Wereldspits naar het Kiel *UPDATE*
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot heeft na Dosunmu nog een spits beet. En niet zomaar één. De Roemeen Adrian Ilie wordt vandaag getest, maar zou al hebben getekend. 

Ilie komt maandag aan, en als hij dan door de medische testen raakt, treedt zijn contract meteen in werking. Dat is geldig voor een jaar, met optie op nog één jaar.

"Het zou een fantastische aanwinst zijn", zegt voorzitter Verhaegen op Sporza.

De Roemeen is 31, en heeft ervaring en klasse te koop. Hij speelde onder andere voor Steaua Boekarest, Galatasaray , Besiktas en Valencia. Met die laatste ploeg won hij in 1999 de Spaanse titel en verloor hij in 2000 de Champions League-finale van Real Madrid. Daarnaast kwam hij 53 maal voor zijn land uit, met 13 goals als resultaat. Hij schitterde ook op het WK in Frankrijk, en is trouwens nog steeds international.

Het contact zou verlopen zijn via Guy Vandersmissen, ex-speler. Er zou al bijna twee maanden gepraat zijn, maar een lichte blessure bemoeilijkte de besprekingen.

Tot gisteren had hij geen club en trainde hij individueel. De laatste twee jaren kwam hij weinig aan spelen toe. Bij Zürich speelde hij maar zeven wedstrijden, goed voor evenveel doelpunten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties