Moet ook Cissé wijken voor Owen?

Yves Dekoning
| 0 reacties
Moet ook Cissé wijken voor Owen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er steeds meer naar uit dat de supporters en het bestuur van Liverpool hun zin gaan krijgen. De club is aan het onderhandelen met Real Madrid over een mogelijke terugkeer van Michael Owen. Djibrill Cissé zou verkocht worden aan Lyon.

Michael Owen is het leven in Madrid al een tijdje beu en zou liefst terugkeren naar Liverpool. De Mighty Reds beschikken echter over voldoende aanvallers en Rafael Benitez heeft andere prioriteiten. Toch komt er nu schot in de zaak. Liverpool heeft aan Real aangeboden om de 25-jarige goalgetter tot het einde van het seizoen te huren. De Spaanse topclub kocht Owen vorig jaar voor 8 miljoen pond plus Antonio Nunez en zou nu tien miljoen vragen. Voorlopig is de interesse in Owen groot, maar hijzelf lijkt alleen naar ex-club Liverpool te willen verhuizen en geen enkele andere club bracht een concreet bod uit.  

Om een terugkeer van Michael Owen mogelijk te maken zou Liverpool afscheid moeten nemen van twee aanvallers. Milan Baros vertrekt hoogst waarschijnlijk binnenkort naar Aston Villa en Djibrill Cissé zou naar Lyon kunnen. De Franse kampioen beschikt over een hoop cash door de verkoop van Michael Essien aan Chelsea. Vooral trainer Gerard Houllier zou azen op de 24-jarige Cissé. Hij haalde eerder de Franse international al naar Anfield Road. Rafael Benitez zou bereid zijn om zijn vinnige aanvaller naar zijn voorganger te laten vertrekken om de overgang van Owen te financieren. Als beide uitgaande transfers in kannen en kruiken komen, kan Liverpool de Engelse international wel kopen van de Koninklijke. In dat geval zou Benitez zelfs nog voldoende geld moeten overhouden om ook een vleugelspeler en een verdediger aan te trekken.









Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties