Woluwe stunt opnieuw in de beker

Dirk Pieters

Woluwe stunt opnieuw in de Beker van België. In de vorige ronde kon het op het veld van Antwerp winnen met 2-4 en nu werd opnieuw een tweede klasse club verslagen, ditmaal met 0-3.

KVSK United was gewaarschuwd maar toch was het al onmiddellijk raak bij de eerste aanval van Woluwe. Beersaerts kon de bal na amper 5 minuten in doel werken. United reageerde meteen maar Haznadar besloot alleen voor de keeper naast. Enkele minuten later zag de scheidsrechter in een fout van doelman Boyen geen fout en werd Woluwe een strafschop onthouden.
KVSK United kreeg amper kansen en het was zelfs Galeri die de score kon verdubbelen na opnieuw slecht uitverdedigen van de thuisploeg.

United moest in de 2de helft komen, wilden ze hun beker campagne nog verlengen. Woluwe verdedigde goed op enkele kleine kansjes van de thuisploeg maar echt in problemen kwamen de bezoekers niet. Het was Woluwe dat opnieuw kon counteren en Pajot mocht alleen op doelman Boyen afgaan en werkte beheerst af. 0-3 en boeken toe voor KVSK United.

KVSK United verloor en de uitschakeling kwam hard aan bij spelers, trainer en supporters. Hopelijk is United tegen woensdag de bekeruitschakeling vergeten als het Red Star Waasland partij moet geven.