Cagliari op weg naar vreemd record

Cagliari op weg naar vreemd record
Foto: © SC

De Serie A is nog amper drie speeldagen ver, maar Cagliari is er in geslaagd om al twee trainers de laan uit te sturen. Twee weken nadat Daniele Arrigoni een contract voor twee jaar tekende bij de rossoblù mag hij alweer uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Nochtans kende Arrigoni vorig jaar wél een succesvol seizoen met Cagliari. Hij maakte echter de overstap naar Torino, op dat moment onwetende dat de Italiaanse voetbalbond de Turijnse club haar promotie zou ontzeggen. 
Arrigoni zat zonder club, en daar hadden ze bij Cagliari wel oren naar. Gevolg was dat huidig coach Attilio Tésser al na slechts één wedstrijd ontslagen werd, en Arrigoni terug aan de slag mocht.

Dat leverde echter een storm van protest op bij de tiffosi van de club, die het niet eens waren met de beslissing van het bestuur. Daarbij kregen ze ook nog eens de steun van Massimo Cellino, hoofdaandeelhouder van de club, die bij het bestuur het ontslag van de pas aangeworven Arrigoni kon forceren.

Op de officiële site liet de Italiaanse club kort maar krachtig weten dat 'de omstandigheden niet gunstig waren voor een gezonde samenwerking.'

Werken in Cagliari, het is beslist geen makkie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties