"Rooney moet naar psycholoog"

Glenn De Nys
| 0 reacties
"Rooney moet naar psycholoog"
Foto: © SC

David James, doelman van Manchester City en de nationale ploeg,  heeft zich in Engelse media uitgesproken over de opvliegendheid van collega-international Wayne Rooney. Volgens de doelman moet de talentvolle aanvaller hulp zoeken bij een sportpsycholoog.

Zijn opvliegendheid kwam Rooney al enkele malen duur te staan. De aanvaller van Manchester United kreeg in zijn nog prille carrière al diverse rode kaarten, en werd ook vorige week in het Champions League-duel bij Villarreal uitgesloten. Rooney kreeg rood vanwege onsportief gedrag richting de scheidsrechter.

James denkt dat Rooney met zijn probleem naar een sportpsycholoog moet stappen: "Natuurlijk kan dat helpen, het heeft mij ook geholpen. Wayne is nog heel jong. Hij staat in een positie staat waar erg veel stress bij komt kijken. Wayne is echter een fatsoenlijke kerel die onder een enorme druk druk staat."

"Wayne is één brok energie. Ik veronderstel dat het moeilijk is om al die energie voortdurend goed te kunnen kanaliseren. Hij moet niet bang zijn om een psycholoog uit te proberen, want het helpt echt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties