Dortmund wil Larsson lenen

Joey Gastmans
| 0 reacties
Dortmund wil Larsson lenen
Foto: © SC

Borussia Dortmund wil de Zweedse international Henrik Larsson lenen van FC Barcelona. De Duitse Bundesligaclub ziet in Larsson de ideale vervanger voor de geblesseerde aanvaller Jan Koller. De Tsjech werd vorige week geopereerd aan de linkerknie en zal zes tot acht maanden out zijn.
 
“Het lenen van Larsson is de mogelijkheid die we nu aan het bestuderen zijn. Het is het scenario dat beide partijen snel kan bevredigen”, zegt de algemeen-directeur van Dortmund, Hans-Joachim Watzke, aan de zondagseditie van het Duitse dagblad Bild.
 
Watzke wil Larsson in de transferperiode in januari naar Dortmund halen. De Zweed zit volgens hem te verkommeren op de bank bij Barcelona, waar hij zich na een zware blessure in 2004 zich nog niet heeft kunnen doorzetten. Als hij naar Duitsland komt, kan hij zich ideaal voorbereiden op het WK van 2006 in Duitsland.
 
De 34-jarige Larsson speelde dit seizoen amper vier wedstrijden in de Spaanse Primera Division, waarvan drie keer als invaller. Scoren deed de oud-speler van Feyenoord en Celtic dit seizoen nog niet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties