Marokko woedend op arbitrage en trainer

Dirk Pieters
| 0 reacties
Marokko woedend op arbitrage en trainer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Marokko is het nu duidelijk, de Noord-Afrikanen zullen er niet bij zijn op het volgende WK in Duitsland. Tegen Tunesië kwam Marokko niet verder dan een 2-2 gelijkspel. De Nederlandse Marokkanen Nourdin Boukhari, Ali Boussaboun foto) en Tarik Sektioui waren na de wedstrijd niet te spreken over de arbitrage en de eigen bondscoach. 
In de eerste helft kwam de eerste onbegrijpelijke beslissing. Tunesië kon een Marokkaanse goal van Marouane Chamakh ongedaan maken via een, volgens Boussaboun, belachelijke strafschop. Marokko kwam nadien opnieuw op voorsprong, maar kreeg toen een eigen doelpunt tegen.  

Nadien wilde de Egyptische scheidsrechter een Marokkaan met zijn eerste gele kaart, het veld uitsturen. Wat heel wat verwarring teweeg bracht bij de Marokkanen.

Ook de trainer van Marokko, Badou Zaki, was de kop van jut. Hij bracht Boussaboun pas helemaal op het einde van de wedstrijd in, wanneer het al te laat was volgens Boussaboun en Sektioui. Met dit gelijkspel kan Marokko nu zeker het WK vergeten.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties