Trainers komen en gaan in provinciale

bernie de vuyst
| 0 reacties
Trainers komen en gaan in provinciale
Foto: © SC

De competitie is nog maar enkele speeldagen ver en de eerste trainers sneuvelen. Zo gebeurt dat ook in provinciale. Een kort overzicht van de trainerstransfers volgt hieronder.

Michel Kenis volgt Tom Vandervee, die wel speler blijft, op bij de Brabantse eersteprovincialer ZD Huslbeek. De Limburger zat zonder zonder club nadat hij zijn ontslag indiende bij bevorderingsclub Mol-Wezel. Kenis kent de klappen van de zweep. Zo trainde hij een resem nationalers en provincialers in Antwerpen en Limburg. De coach was zelf doelman in eerste klasse en was bovendien keeperstrainer bij Roda JC en KV Mechelen.

Guido Stulens wordt dan weer de nieuwe trainer van Turkse Rangers. Hij is de vervanger van Koen Van Helden bij de Limburgse eersteprovincialer.

KVK Beringen, de rode lantaarn van eerste provinciale in Limburg, gaat in zee met Gert Cannaerts. De gewezen-profvoetballer van Lommel neemt de plaats in Ludo Vanpol die een week geleden zijn ontslag kreeg. Cannaerts trainde eerde o.a. Diest en Leopoldsburg. Bij de mijnclub was ook Kenis lange tijd in de running voor de trainerspost, maar hij haakte af.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Limburg (1)

Nieuwste reacties