Cassano heeft het verkorven bij Roma

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cassano heeft het verkorven bij Roma
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het moet wel heel raar lopen wil Antonio Cassano nog lang voetballen bij AS Roma. Het 'enfant terrible' heeft alweer ruzie, deze keer met de familie Sensi die eigenaars zijn van de club.

Alles heeft te maken met de moeizame contractbesprekingen tussen de 23-jarige aanvaller en de club. Cassano's contract loopt nog tot het einde van dit seizoen. Speler en club raken het momenteel niet eens over een nieuwe verbintenis. Cassano beweerde ondertussen dat hij al twee keer water in zijn wijn deed tijdens de onderhandelingen, maar het bestuur van Roma zegt dat dat nonsens zijn.

Via de woorden van Sensi is duidelijk af te leiden dat AS Roma het gehad heeft met Cassano. Allicht zijn de giallorossi van plan de speler te verkopen tijdens de wintermercato, anders kan hij transfervrij vertrekken volgende zomer. Cassano reageerde boos op de woorden van Sensi. Hij klaagt nu in de pers dat de clubleiding hem wil buitenwerken en hem voor schut wil zetten. Dat leidde dan weer tot boze woorden van Rosella Sensi. Die zei dat Cassano een grote leugenaar is en dat hun advocaten zijn uitlatingen bestuderen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties