Ronaldo vrij op borg

Thomas Dubois
| 0 reacties
Ronaldo vrij op borg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De 20-jarige Cristiano Ronaldo is woensdagavond op borg vrijgelaten nadat hij eerder op de dag door Scotland Yard opgepakt en ondervraagd werd omwille van een verkrachtingszaak in Londen. Het Portugese “wonderkind” ging zich zelf aanbieden bij de politie, waar hij verhoord werd door de politie. De beschuldigingen dateren van 2 oktober, er is sprake van seksuele agressie in een Londens hotel.
 
Scotland Yard wilde geen informatie vrijlaten, vast staat wel dat het onderzoek gewoon doorgaat en dat Ronaldo zich zeker nog zal moeten aanmelden. In dezelfde zaak werd ook al een man van 30 ondervraagd, maar die werd niet aangehouden.
 
Op 1 oktober speelde Manchester United, de club van Ronaldo in en tegen de Londense club Fulham. De beschuldigingen zijn afkomstig van twee vrouwen. Cristiano Ronaldo verklaarde aan vrienden dat het allemaal zou gaan om één groot complot en dat hij onschuldig is. In de Britse pers waren er al enkele dagen aanwijzingen richting de speler, maar pas nadat hij ondervraagd werd mocht zijn naam vrijgegeven worden. [AN]
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties