125-jarig bestaan RAFC bekroond met jubileumboek

Dirk Pieters
| 0 reacties
125-jarig bestaan RAFC bekroond met jubileumboek
Foto: © SC

Vanavond, voor de reservenwedstrijd van Antwerp, wordt het jubileumboek ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van Royal Antwerp Football Club voorgesteld in het Atriumgebouw op de Bosuil. Momenteel werden er al een duizendtal exemplaren verkocht en de verkoop zal nog stijgen. Ook wie in voorverkoop geen boek kocht, kan er zich vanavond één aanschaffen. 
Oud-spelers Vic Mees, Laszlo Fazekas, Ratko Svilar en Jean Trappeniers zullen vanavond te gast zijn en de jubileumboeken signeren. Na de signeersessie kunnen de toeschouwers gratis de wedstrijd bijwonen tegen de reserven van Eupen, de nummers één en twee uit het klassement. Vanaf maandag is het ‘Gulden Boek’ beschikbaar in de clubshop op de Bosuil.

Antwerp maakt dit weekend de verplaatsing naar Eupen. Antwerp-trainer Regi van Acker zal voor die wedstrijd geen beroep kunnen doen op Darko Lukanovic. De spits heeft nog steeds last van een liesletsel. Toch is er ook goed nieuws vanuit de spelerskern. Middenvelder Spencer Verbiest is hersteld van zijn enkelblessure en kon weer meetrainen. Wellicht geraakt hij fit tegen zondag. Doelman Ristovic kwam gisteren opnieuw aan op Antwerp nadat hij enkele dagen in Servië verbleef om er wat administratieve formaliteiten in orde te brengen. [VI]
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties