Sir Bobby Robson favoriet bij Hearts

Ward Bollen
| 0 reacties
Sir Bobby Robson favoriet bij Hearts
Foto: © SC

Schokkend nieuws dit weekend op Hearts: manager Burley verliet de club, zoals u al kon lezen op onze website. Het ontslag van Burley kwam er daags nadat de Litouwer Vladimir Romanov een meerderheidsbelang verwierf in de club. Romanov heeft nu 55,5 % van de aandelen in handen en wil nog meer aandelen kopen.

Het gerucht doet de ronde dat ex-manager George Burley om die reden de club heeft verlaten. Ook z'n neefje Craig Burley (ex-Celtic, ex-Schotland) gaf die reden aan. Hearts doet het nochtans uitstekend in de Scottish Premier League. Het staat eerste en laat Celtic en Rangers verrassend achter zich. Maar Hearts ving die harde noot al meteen goed op: het won dit weekend met 2-0 van Dunfermline, zonder Burley. Ondertussen hebben Sir Bobby Robson en de Italiaan Nevio Scala de beste papieren om Burley op te volgen. De voorkeur van de Schotse topclub gaat uit naar de inmiddels al 72-jarige Bobby Robson. Maar Hearts-directeur Anderson zegt dat z'n leeftijd van geen enkel belang is. Scala zou nog meer aan z'n Engels moeten werken en is niet zo thuis in het Schotse voetbal. Toch zal Hearts geen overhaaste beslissingen nemen. Burley wordt nu zelfs gelinkt aan Rangers, waar manager McLeish onder vuur ligt.

Het bestuur van de verrassende leider in de SPL laat weten dat de ambities onveranderd blijven: de landstitel en de komende jaren een vaste deelnemer in de Champions League worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties