Trofee opgedragen aan de KVM-supporter

Bart Hermans
| 0 reacties
Trofee opgedragen aan de KVM-supporter
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Het voltallige dagelijks bestuur toonde voor de wedstrijd tegen Tubize de trofee die KV Mechelen van de KBVB vorige maandag kreeg en droeg deze op aan de Malinwa-supporters die de club drie seizoenen terug van het faillissement redden.
 
Vorige maandag zette de Belgische Voetbalbond KV Mechelen in de bloemetjes voor haar honderdjarig bestaan. Bij deze viering kregen de Maneblussers een trofee aangeboden. Voor de thuiswedstrijd van zaterdagavond tegen AFC Tubize maakte het volledige dagelijks bestuur van KV Mechelen met deze trofee een ronde op het veld en droeg het de beker op aan alle supporters van Malinwa die na de vereffening van de club ervoor zorgden dat Malinwa kon herbeginnen in derde klasse mét het behoud van stamnummer 25.
 
Met deze beker wil KV Mechelen een punt zetten achter de herdenkingen en festiviteiten van de redding in het seizoen 2002-2003 én het honderdjarig bestaan. "Deze trofee leende zich perfect om dit hoofdstuk af te sluiten," aldus algemeen clubcoördinator Jan Van Asbroeck. "Zonder de redding van het stamnummer drie seizoenen geleden had KV Mechelen haar 100ste levensjaar niet gehaald. Het is dan ook meer dan normaal dat we deze trofee opdragen aan de supporters en hen vanuit het bestuur van de club nogmaals bedanken."
 
De trofee zelf is een glazen voetbal en zal in de goedgevulde trofeeënkast van KV Mechelen een plaatsje krijgen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties