PSV trekt aan jonge Spanjaard

Mathias Dumarey
| 0 reacties
PSV trekt aan jonge Spanjaard
Foto: © SC

Volgense enkele Spaanse kranten is PSV Eindhoven van plan om de jonge Spanjaard Pepe Pla over te nemen van Valencia. Beide clubs zouden al aan het onderhandelen zijn over een transfer van de jonge linksback.

De Spaanse kwaliteitskrant El Pais en de Valenciaanse provinciekrant Las Provincas melden dat Valencia 300.000 euro vraagt voor de 18-jarige Pla. Bovendien wil het ook het eerste recht op een eventuele terugkoop. PSV zou op dit ogenblik nog maar 200.000 euro geboden hebben. 

Volgens de zaakwaarnemer van Pla, David Nadal, zouden PSV en zijn speler al tot een akkoord gekomen zijn voor een vierjarig contract. De onderhandelingen gaan vrij vlot want over ten laatste tien dagen zou de transfer tussen beide clubs afgerond kunnen worden.

Pla raakte in zijn carrière nog niet verder dan enkele duels in Valencia-B. Nochtans is het een groot talent, want hij is aanvoerder bij de Spaanse U-19. Pla zei dat het hem irriteert dat hij bij Valencia geen speelkansen krijgt en dat hij daarom weg wil naar PSV. Luis Milla, de jeugdcoördinator in Valencia, zei dat hij niets liever heeft dan dat zijn spelers vertrekken. "Natuurlijk het liefst naar het A-elftal van Valencia, maar als een buitenlandse club komt, maakt ons dat trots", aldus Milla. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties