Rellen treffen ook Källström

viki meeuwis
| 0 reacties
Rellen treffen ook Källström
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kim Källström, de Zweedse middenvelder van Stade Rennais, zag vorige week vrijdag zijn nieuwe auto, een BMW X5, in vlammen opgaan. De rellen waren vorig weekend van Parijs uitgebreid naar het noorden, waaronder de stad Rennes. Källströms auto brandde helemaal uit, niemand raakte echter gewond.  

Het nieuws werd bekend nadat zijn ploegmaat, de Zwitser Alexander Frei, in een interview met een Zwitsers radiostation gevraagd werd of ze in Rennes iets hadden gemerkt van de rellen.
 
De perschef van Stade Rennes, Jerome Poupard, bevestigde de feiten, maar zei dat de brand niet specifiek tegen Källström gericht was. "Het had iedereen kunnen overkomen", aldus Poupard. De spelers krijgen trouwens geen extra bescherming met het oog op de rellen. 

Källström liet weten dat hij zich niet bedreigd voelt. De Zweed is niet opgeroepen voor de vriendschappelijke interland tegen Zuid-Korea dit weekend. Hij heeft nog steeds last van een blessure, maar heeft al wel weer de trainingen hervat en verwacht terug paraat te zijn voor de wedstrijd op 20 november tegen Toulouse. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties