Oekraïne gelooft er nog in

Luc Goderis
| 0 reacties
Oekraïne gelooft er nog in
Foto: © SC

Vanavond staan de Jonge Duivels in Lokeren oog in oog met hun leeftijdsgenoten uit Oekraïne.  De heenwedstrijd van de play-off in Mariupol eindigde vorige week op 2-3.  Onze landgenoten maken dus straks een goede kans op de kwalificatie voor het EK 2006.

Zowel de Oekraïense coach Olexiy Mykhailychenko als Shakhtar-aanvaller Ruslan Fomin geloven nog in hun kansen.  "Vorige week presteerde onze verdediging ondermaats en kenden we geen geluk in de afwerking" zei Fomin in een interview met ukrainiansoccer.com in Donetsk.  "Wij zullen straks ongetwijfeld kansen creëren.  Het is aan ons om ze deze keer wel te verzilveren.  Ik geloof nog in de kwalificatie maar onze kansen zijn wel miniem", aldus nog de jonge aanvaller.

De Belgische coach de Sart start vanavond waarschijnlijk met hetzelfde elftal als in Oekraïne.  Jonathan Blondel zal er dus waarschijnlijk niet bij zijn.  De middenvelder van Club Brugge sukkelt al een tweetal weken met een teenblessure.

Vandaag tussen 14 en 18uur zijn aan de loketten in Lokeren nog steeds tickets beschikbaar (5 euro).  De wedstrijd wordt door Kanaal 2 live uitgezonden.  

De aftrap is om 20u30 en de scheidsrechter vanavond is de Roemeen Alexandru Dan Tudor.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties