Joaquin trots op grote interesse

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Joaquin trots op grote interesse
Foto: © SC

Joaquin, de Spaanse dribbelkont van Betis Sevilla, wordt al jaren gezien als een erg groot talent. Hij werd al verschillende keren gelinkt aan grote Europese topclubs zoals Chelsea en Liverpool, maar vooralsnog bleef hij altijd zijn club Betis trouw. Toch worden de geruchten steeds sterker als zou daar nu verandering in gaan komen en dat de nog maar 24-jarige speler binnenkort zijn tenten zal opslaan bij een absolute topclub.

Op Sky Sports zegt Joaquin dat er inderdaad veel interesse is in hem, maar toch wil hij er nog niet te veel over praten: "Het is stom om er nu al over te praten, wat er is nog niet eens geboden. In de kerstperiode kan er veel gebeuren, maar veel zin om er over te praten heeft het gewoon niet", aldus de Spanjaard.

Ook Newcastle United zou zich al als mogelijke overnemer hebben gemeld. "Het is erg leuk te horen dat een grote club als Newcastle je wil. Maar de interesse van grote clubs gaat nu al jaren de ronde."

Dat Joaquin Betis binnenkort zal verlaten, staat vast. De club bengelt onderaan in de Primera Division en dat strookt duidelijk niet met zijn ambities. Betis heeft al aangegeven dat Joaquin niet vertrekt als het bod lager ligt dan vijftien miljoen euro. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties