Drie spelers op HSV-training

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Drie spelers op HSV-training
Foto: © SC

Het griepvirus heeft toegeslagen bij Hamburg SV. Trainer Thomas Doll zag maar drie spelers opdagen voor de training van vandaag.

Vijf spelers hebben last van griep: Benjamin Lauth, Naohiro Takahara, Stefan Beinlich, Reto Ziegler en onze landgenoot Emile Mpenza. Doll zei dat hij blij was dat het nog maar dinsdag is, zodat de spelers tegen het weekeinde weer gerecupereerd kunnen worden.

De coach had maar een klein groepje onder zijn hoede omdat ook een aantal spelers een lactaattest ondergingen en ook drie spelers zijn geblesseerd: Raphael Wicky, Khalid Bouhlarouz en Stefan Wächter

De fysieke klachten waren voor Doll een reden om te klagen over het overvolle wedstrijdprogramma. Hamburg SV moest na zijn Uefacupduel op het veld van AS Monaco op donderdag twee dagen later al aantreden tegen Bayer Leverkusen in de Bundesliga. Doll zegt dat het gaat om de gezondheid van de spelers en dat daar veel te weinig wordt aan gedacht. Bovendien had iedereen te weinig rust gekregen. De spelers van Hamburg hebben al 28 wedstrijden in de benen dit seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties