Atalanta en Inter doen beste zaak in beker

Maarten Vandenabeele

Inter staat na de heenwedstrijd van de 1/8e finale al met 1 been in de volgende ronde. De Nerazzurri klopten Parma dankzij een laat doelpunt. Atalanta, uit de Serie B, toonde zich sterker dan Udinese.

Zoals de traditie het wil, liet ook Inter voor dit bekertreffen zijn tweede garnituur opdraven. Het resulteerde in een zwakke partij. Voor de pauze was er nauwelijks wat het bekijken waard. Cambiasso, Martins en Recoba kwamen in de 2de helft de ploeg versterken en het spel werd meteen beter. In de 74e minuut kon Martins de 0-1 eindstand op het bord koppen.

Atalanta behoudt een goede kans om Udinese te wippen na een kleine overwinning in Bergamo. Na een evenwichtige partij was een doelpunt van D'Agostino genoeg voor de thuisploeg. Hij scoorde even na de rust.