Chris de Witte heeft genoeg van voetbal

Dirk Pieters
| 0 reacties
Chris de Witte heeft genoeg van voetbal
Foto: © SC

Chris De Witte wil niet meer aan voetballen denken momenteel. De 27-jarige aanvallende middenvelder werd vroeger als een groot talent gezien, maar het is helemaal anders afgelopen de laatste jaren. Blijkbaar zit niemand nog te wachten op Chris De Witte. Tien jaar geleden nog bij Anderlecht en dan bij Twente, en nu nergens meer welkom. Hoe kon het zo bergaf gaan voor de technische middenvelder? 

Een test bij Antwerp draaide op niets uit. "Ik stak er soms bovenuit in de vriendenmatchen, maar toch had ik genoeg van profvoetbal." Ook bij Germinal Beerschot ging De Witte testen, maar ook daar draaide het uit tot niets. De laatste keuze was misschien nog de minst goede van allemaal. Een contract tekenen bij Schoten. "De grootste ontgoocheling uit mijn voetbalcarrière. Er was geen respect voor me, ik moest me bewijzen bij het tweede elftal. Daar speelde ik steeds goed en maakte ik vijf of zes doelpunten en gaf acht of negen assists", aldus De Witte.
 
Een jaar rust komt er nu aan voor de Antwerpenaar. "Ik ga wat fitnessen en wat lopen, voor de rest zie ik wel wat er gaat gebeuren. Ook Van Nistelrooy lag er eens een jaar uit, en hij staat er ook opnieuw." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties