PSV test jong talent

Mathias Dumarey
| 0 reacties
PSV test jong talent
Foto: © SC

Doet PSV Eindhoven zijn reputatie over een uitstekend kennersoog te bezitten weer alle eer aan? Misschien, want momenteel zijn drie spelers op proef bij de Nederlandse club. 

De eerste is de 19-jarige Amerikaan Lee Nguyen. Hij maakte deel uit van de Amerikaanse ploeg onder de 20 jaar die afgelopen zomer meespeelde op het WK in Nederland. De aanvaller mocht opdraven tegen Duitsland en Egypte. Hij was ook de enige speler in de Amerikaanse selectie die nog uitkwam voor een collegeteam (Dallas Texans). Het afgelopen halfjaar speelde hij voor de universiteit van Indiana.

De tweede is de Koreaan Lee Ho Jin en die zouden ze bij Anderlecht nog moeten kennen. De 22-jarige verdediger die op het WK voor spelers onder de 20 jaar in Dubai van zich liet spreken, testte twee jaar geleden bij de Brusselse club. Hij is ook de oudste van de drie testers.

Tenslotte is er de Roemeen Andrei Ionescu. Deze 17-jarige middenvelder traint nu al een week mee op de Herdgang en is afkomstig van Universitatea Craiova. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties