Nieuwe aanwinst en contractverlenging bij Bayern

Nieuwe aanwinst en contractverlenging bij Bayern
Foto: © SC

Het was een productieve woensdag voor het bestuur van Bayern München. Niet alleen rondde men de transfer van José Santos af, tevens ondertekende verdediger Lucio een contractverlenging.

Nadat hij woensdagmiddag de medische testen bij Bayern succescol ten einde bracht, ondertekende José Santos een contract voor 3,5 jaar. De 23-jarige Paraguayaanse middenvelder wordt voor 2 miljoen euro overgenomen van Cerro Porteno.

Tevens verlengde een andere Zuid-Amerikaan zijn contract bij de ploeg uit Beieren. Verdediger Lucio, die in de zomer van 2004 overkwam van Leverkusen, zette zijn handtekening onder een verbeterde overeenkomst tot medio 2010.

De 27-jarige Braziliaan had nog een contract tot 2007, maar was toch in de wolken met de nieuwe verbintenis: "Ik ben heel blij dat we zo snel tot een overeenkomst kwamen. Bayern is een grote club en zowel mijn familie als ik voelen zich thuis in Munchen. Het is een grote wens van mij om in de komende jaren grote successen met deze club te vieren." Op 6 janauri vertrekt Bayern op oefenkamp naar Dubai. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties