Prime brengt Chelsea - Arsenal

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Prime brengt Chelsea - Arsenal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komend weekend weer een hoop Europees topvoetbal bij Prime, met onder meer de confrontaties tussen enerzijds Chelsea en Arsenal en anderzijds Real Madrid en Osasuna. Ook de finale van de Wereldbeker voor clubs, met mogelijk Liverpool en Sao Paulo, wordt rechtstreeks uitgezonden door de betaalzender van Telenet Digital TV.

Alle programma's op een rijtje:


Vrijdag 16 december om 19u00 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE & BUNDESLIGA PREVIEW SHOW

Vrijdagavond, een tot de nok gevuld voetbalweekend staat voor de deur. De kans bestaat dat u door het bos de bomen niet meer kan zien. Daarom willen wij wat klaarheid scheppen en blikken wij vooruit op de Premier League en de Bundesliga. Een half uur voorbeschouwingen en reportages, met spelers en trainers aan het woord: zo weet u wie en wat u mag verwachten. De Premier League Preview Show, vrijdag om 19u00. Aansluitend volgt de Bundesliga Preview Show om 19u30. Heruitzendingen van beide programma’s zijn er de hele avond lang op PRIME SPORT. En ook op zaterdag zijn er heruitzendingen rond het middaguur.

Vrijdag 16 december om 20u40 op PRIME SPORT
LIGUE 1: LYON - LILLE

Geen enkele nederlaag in de Champions League en geen enkele nederlaag in de Ligue 1. Da’s de voorlopige balans van Olympique Lyon. Niet slecht, want we zitten intussen al halfweg december. Wanneer komt er een eerste nederlaag voor Lyon ? Kan Lille misschien voor de stunt zorgen. En wie weet krijgen we zelfs de winning goal van een Belg, Kevin Mirallas. Lyon – Lille, met commentaar van Carlo Wilmots. Heruitzending zaterdag om 10u en om 14u10 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 17 december om 13u40 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: ASTON VILLA - MAN. UNITED

Geen Europees voetbal voor Man. United na nieuwjaar. Conclusie: er moeten nieuwe, betere spelers bij. Nigel De Jong is één van de namen op het verlanglijstje van Sir Alec Ferguson. Andere conclusie: Man U kan al z’n pijlen richten op de competitie, te beginnen dit weekend met Aston Villa. Commentaar is van Luc van Doorslaer. Samenvatting zaterdag om 19u10 op PRIME SPORT, en heruitzending zondag om 9u40, ook op PRIME SPORT.

Zaterdag 17 december om 15u40 op PRIME SPORT
BUNDESLIGA: DORTMUND - BAYERN

Atlético Madrid trekt met vereende krachten aan de mouw van Tomas Rosicky en de Tsjech ziet een Spaans avontuur wel zitten. Misschien kan ie tegen de autoritaire leider in de Bundesliga al ‘ns een staaltje van z’n kunnen laten zien. Dortmund – Bayern, met commentaar van Carlo Wilmots. Heruitzending zaterdag om 17u55 op PRIME SPORT2, en zondag om 9u10, ook op PRIME SPORT2.

Zaterdag 17 december om 15u55 op PRIME SPORT2
SCOTTISH PREMIER LEAGUE: RANGERS - HEARTS

Onbegrijpelijk ! Rangers stoot wel door naar de volgende ronde van de Champions League, maar in eigen land gaapt er een immense kloof met koploper Celtic en dichtste achtervolger Hearts. Hoog tijd om die te dichten: Rangers – Hearts, met commentaar van Bram Lambert. Heruitzending zaterdag om 21u55 op PRIME SPORT, en zondag om 10u55 op PRIME SPORT2. Zondag is er ook een ruime samenvatting om 16u25 op PRIME SPORT.

Zaterdag 17 december om 17u25 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: WEST HAM - NEWCASTLE

Stellen we ons even voor dat de Premier League een vis is. Wat ligt er dan tussen de kop en de staart ? Inderdaad, de middenmoot. Voor de gastronomen is dit veruit het lekkerste brokje: waarom dan ook niet voor voetbalfans ? Twee mootjes uit het midden, West Ham tegen Newcastle, met commentaar van Wilfried Mostinckx. Heruitzending zaterdag om 19u40 op PRIME SPORT2, en zondag om 12u40, ook op PRIME SPORT2.

Zaterdag 17 december om 19u55 op PRIME SPORT
PRIMERA DIVISION: CELTA DE VIGO - DEPORTIVO

Santiago de Compostela blijft met voorsprong de belangrijkste trekpleister van Galicië. Als u vertrekt aan de voet van de Spaanse Pyreneeën, in Roncesvalles, hebt u nog 760 kilometer voor de boeg. Voor overtuigde pelgrims niet meer dan een gezondheidswandeling. Dit weekend kan u beter ineens negentig kilometer verder doorstappen naar het zuiden, voor de beruchte Galicische derby tussen Celta De Vigo en Deportivo La Coruña. Commentaar is van Gui Polspoel. Heruitzending zondag om 7u25 op PRIME SPORT en om 14u55 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 17 december om 21u30 op PRIME SPORT2
KICK’n’RUSH

Kick’n’Rush, da’s van hetzelfde kaliber als rock’n’roll. Swingend en sexy, onvervalst Angelsaksisch, en een adrenalinestoot recht in het hart. Deze week is er Aston Villa – Man. United en Everton - Bolton. Tania Prinsier kruipt in de stoel van presentatrice. Kick’n’Rush, het beste magazine over de Premier League, zaterdag om 21u30 op PRIME SPORT2. Heruitzending vijf minuten voor middernacht op PRIME SPORT. Er is ook nog een herkansing op zondag, om 11u25 op PRIME SPORT.

Zondag 18 december om 11u55 op PRIME SPORT
TORGALA

Gesmeed in de hoogovens van het Ruhrgebied, ingeblikt met Duitse grundlichkeit en via de Oostzee verscheept tot op uw bord. Damen und Herren, zondagmiddag krijgt u een matinee-voorstelling van de Bundesliga-sterren. Alle gespeelde zaterdagmatchen passeren de revue. En natuurlijk is er aandacht voor de Belgen, met vooral oog voor Mpenza en Van Buyten in Hamburg. Torgala, zondagmiddag om vijf voor twaalf. Onze presentatrice is Tania Prinsier. Heruitzending om 16u55 op PRIME SPORT2.

Zondag 18 december om 12u25 op PRIME SPORT
TOYOTA CUP: FINALE

Wie speelt de finale van de Toyota Cup ? Ik zou m’n geld niet inzetten op Al Ittihad uit Saoedi-Arabië of op Deportivo Saprissa uit Costa Rica. Neen, laten we het maar houden op Sao Paulo, de recentste winnaar van de Copa Libertadores, tegen Liverpool, de laatste winnaar van de Champions League. De finale van de Toyota Cup, met commentaar van Tim Wielandt. Heruitzending maandag in het ochtendblok op beide kanalen, en om 16u op PRIME SPORT.


Zondag 18 december om 14u25 op PRIME SPORT
EREDIVISIE: NAC - AJAX

Ajax lijkt stilaan op dreef te komen in de Eredivisie. Twee weken geleden ging RKC met vier-één onderuit, vorig weekend pakten de Amsterdammers de volle buit op het veld van Vitesse. Het bescheiden NAC uit Breda mag dan ook geen hinderpaal vormen, al denkt Pierre Van Hooijdonck daar anders over. NAC – Ajax, met commentaar van Peter Morren. Heruitzending zondag om 21u10 op PRIME SPORT2 en samenvatting zondag om 22u55 op PRIME SPORT. Heruitzendingen maandag in het ochtendblok op beide kanalen.

Zondag 18 december om 16u50 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: ARSENAL – CHELSEA (match v/d week)

Uit ons ruim voetbalaanbod lichten we elke week één topaffiche, en die onderwerpen we aan een grondige analyse. Deze week is dat Arsenal – Chelsea geworden. Een klassieker in de Premier League, en bovendien ook nog ‘ns een derby. Onze commentator in Londen is Wim Heidbüchel. Bram Lambert peilt in de studio naar de analyse van Gunter Jacob. Heruitzending zondag om 19u25 op PRIME SPORT2 en maandag in het ochtendblok op beide kanalen.

Zondag 18 december om 17u25 op PRIME SPORT2
BUNDESLIGA: BREMEN - HAMBURG

Bayern kan dit weekend, alweer, de grote winnaar worden. De Münchenaars zijn al zeker herfstkampioen, maar de kloof met de dichtste achtervolger Hamburg kan nog oplopen tot zeven punten. HSV moet namelijk op bezoek bij de derde in de stand, en da’s Werder Bremen. Wordt Bayern de lachende derde ? Een absolute topper in de Bundesliga: Werder – HSV, met commentaar van Luc van Doorslaer. Heruitzending om 19u05 op PRIME SPORT, en maandag in het ochtendblok op beide kanalen.

Zondag 18 december om 20u55 op PRIME SPORT
PRIMERA DIVISION: REAL MADRID - OSASUNA

Pablo García won bij Osasuna de titel van vuilste speler in de Primera División, en dat twee jaar op rij. Nu zit ie bij Real Madrid tegen de huisstijl en scheenbenen aan te beuken. Benieuwd of Pablo García genade zal kennen voor z’n gewezen ploegmaats ? De topper in Spanje tussen Real Madrid en Osasuna: commentaar is van Gui Polspoel. Heruitzending om 22u55 op PRIME SPORT2, en maandag in het ochtendblok op beide kanalen.

Maandag 19 december om 20u op PRIME SPORT
BVO

Het Buitenlands Voetbaloverzicht is onze wekelijkse afspraak met de voetbalsterren. Robin Janssens is uw gastheer. In een dik uur fietst hij door de hoogtepunten uit de Bundesliga, de Ligue 1, de Premier League, de Eredivisie en de Primera División.


PREMIER LEAGUE Overzicht zeventiende speeldag met oa Arsenal – Chelsea en Aston Villa – Man. United.


LIGUE 1 Overzicht negentiende speeldag met oa Lyon - Lille en Auxerre - Nancy.


PRIMERA DIVISION Overzicht van de zestiende speeldag met o.a. Cádiz - Barcelona en Real Madrid - Osasuna.


BUNDESLIGA Overzicht van de zeventiende speeldag met o.a. Dortmund - Bayern en Bremen - Hamburg.

EREDIVISIE Overzicht zestiende speeldag met oa PSV – Willem II en AZ - RKC.

U krijgt ook nog een overzicht van ons rijk sportaanbod en de rubriek waar niemand genoeg van krijgt: “het doelpunt van de week”. BVO heeft nog altijd heruitzendingen, dus kansen genoeg. Maandag om 22u55 op PRIME SPORT, en dinsdag om 18u25 op PRIME SPORT en om 20u25 op PRIME SPORT2.


Maandag 19 december om 21u05 op PRIME SPORT
BUITENLANDS VOETBAL EXTRA (samenvattingen)

In ons blokje buitenlands voetbal extra krijgt u vier samenvattingen van op zondag gespeelde toppers. Om 21u05 is er een samenvatting van NAC – Ajax. Aansluitend, om 21u25, staat een blokje Arsenal – Chelsea op het menu. Dan volgt om 21u55 Bremen – Hamburg, en tenslotte om 22u25 krijgt u de hoogtepunten uit Real Madrid – Osasuna.

Dinsdag 20 december om 19u30 op PRIME SPORT
FRANCE FOOT

Via France Foot komt u alles te weten over de Ligue 1. Dit exquis magazine heeft als motto vive la France, en op het menu staan vooral veel doelpunten. Pakt Lyon een vijfde titel op rij ? Of komt de verrassing van PSG of Auxerre ? En wie wordt de nieuwe topschutter: Luigi Pieroni misschien ? Allemaal vragen waarop u een antwoord krijgt. France Foot, dinsdagavond om 19u30 op PRIME SPORT. Heruitzending om 21u30 op PRIME SPORT2 en om 22u30 op PRIME SPORT, en woensdag om 17u op PRIME SPORT. Stefan Van Loock serveert u deze week oa Auxerre - Nancy en Lyon - Lille.


Dinsdag 20 december om 20u op PRIME SPORT
GOLEADOR

Goleador, een portie Spaanse furie, wordt wekelijks op u losgelaten. Kom alles te weten over de Primera Division en geniet van de knapste dribbels, de vlotste combinaties en de mooiste doelpunten. Wordt het weer een tweestrijd tussen de grote tenoren, Barça en Real, of kan Valencia zich herpakken en hen het vuur aan de schenen leggen? Ronaldo wil er dit jaar 35 tegen de netten jagen. Grootspraak of zelfkennis van de Braziliaan? Een wekelijkse stand van zaken via Goleador, dinsdagavond om 20u op PRIME SPORT. Heruitzending om 23u00 op PRIME SPORT, om 22u00 op PRIME SPORT2 en woensdag om 17u30 op PRIME SPORT. Stefan Van Loock serveert u deze week oa Cádiz – Barcelona en Real Madrid - Osasuna.

Dinsdag 20 december om 20u58 op PRIME SPORT
PRIMERA DIVISION: BARCELONA – CELTA DE VIGO

Ook de Spanjaarden houden het voor bekeken: ze lassen een winterstop van twee weken in. Maar ze haspelen nog wel snel een midweekspeeldag af. Barcelona wil de korte break ingaan als leider. En dat betekent dus winnen tegen Celta De Vigo. Barça – Celta, met commentaar van Gui Polspoel. Heruitzending woensdag om 20u55 op PRIME SPORT.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties