Milan heeft oogje op Simunic

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Milan heeft oogje op Simunic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Kroatische verdediger Josip Simunic staat in de belangstelling van AC Milan. De 27-jarige international staat nu nog op de loonlijst van het Duitse Hertha Berlijn. Milan ziet in Simunic een goede opvolger voor Jaap Stam en Paolo Maldini. Dat meldt het Duitse magazine Kicker. Het is bekend dat de twee steunpilaren van Milan hun carrière bij de club niet meer zullen voortzetten bij de rossoneri.

Simunic, gisteren nog trefzeker in het bekerduel tegen Sankt Pauli, houdt zich nog wat op de vlakte over de vermeende interesse. Hij wil zich pas bezighouden met zijn toekomst na Nieuwjaar. Zijn contract in de Duitse hoofdstad loopt af volgend zomer. 

De Kroatische reus (1 meter 95) staat sinds het seizoen 2000-2001 onder contract bij Hertha Berlijn. Ondertussen staat hij al enkele seizoenen lang in de basiskern. Voor Simunic bij Hertha terechtkwam, speelde hij nog voor Hamburg SV en bij de Australische ploeg Melbourne Knights. Hij leerde de kneepjes van het vak aan het AIS (Australian Institute of Sport). Simunic heeft ook al veertig interlands voor Kroatië achter zijn naam staan. [BA]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties