Van der Heyden heeft nieuwe baas

Philippe Crols
| 0 reacties
Van der Heyden heeft nieuwe baas
Foto: © SC

Wolfsburg heeft een nieuwe trainer aangesteld. De meeste waarnemers hadden verwacht dat Ralf Ragnick het roer ging overnemen, maar niets is minder waar. Klaus Augenthaler is de nieuwe baas in Wolfsburg. 

Wolfburg bedankte ondanks trainer Holger Fach voor bewezen diensten omwille van de zeer matige tot slechte resultaten. De club van ex-Bruggeling Peter Van der Heyden staat momenteel pas dertiende en heeft amper zes punten meer dan de laatste drie uit de Bundesliga. Dat Klaus Augenthaler werd aangesteld als nieuwe coach is wel een kleine verrassing. Ralf Ragnick had zich immers ook kandidaat gesteld. De coach die onlangs nog ontslagen werd bij Schalke 04 was favoriet, maar haalde het dus niet. 

Augenthaler zelf was als sinds september werkloos. Toen mocht hij bij zijn toemalige werkgever Leverkusen opstappen omdat ook daar de resultaten niet goed waren. Daarvoor trainde de 48-jarige ex-speler van Bayern München ook nog Grazer AK en Nürnberg. Hij gaat vanaf 1 januari 2006 aan de slag bij VFL Wolfsburg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties